O nama

Dragi i cijenjeni gosti, obaviještavamo Vas da je restoran Trnjanka otvoren na dan Svih svetih od 10 do 20h. Očekuju Vas janjetina s ražnja, pečeni odojak s ražnja, pečena patka, teletina ispod peke, jela s roštilja na drveni ugljen, a tu su i ostala jela prema Vašim željama i narudžbama, te veliki izbor deserata koji će zasladiti dan. Kako bi Vas ručak dočekao pripremljen, svjež i topao najavite se još danas na brojeve telefona: 01/6119-686, 098/477-830 (Branko Stojanović), 099/6119-686, 098/311-359. Čekamo Vas!

Čuveni i poznati restoran Trnjanka ima osobito zadovoljstvo i čast, prilikovam Vašeg posjeta i boravka u Zagrebu, ugostiti Vas, Vašu obitelj, prijatelje ili poslovne partnere i pružiti Vam nezaboravne užitke u vrhunskim jelima i pićima u hrvatskoj metropoli, Zagrebu.

Restoran Trnjanka također Vam nudi mogućnost organizacije manjih svečanosti i proslava kao i poslovnih sastanaka u posebnoj sali pri čemu je moguće napraviti posebne aranžmane.

Restoran ima vrlo ugodan ambijent, možete pronaći svoje mjesto u zatvorenom klimatiziranom prostoru ali isto tako uživati i na lijepoj vanjskoj terasi.

Parking mjesto osigurano, radno vrijeme restorana je svaki dan (uključeni i vikendi) od 10h do 24h.