O nama

Dragi i cijenjeni gosti, obaviještavamo Vas da je restoran Trnjanka otvoren i stoji Vam na usluzi cijelo ljeto svaki dan od 9 do 24h. Ako ste u prolazu, želite se osvježiti i odmoriti, počastiti svoje najmilije, prijatelje ili poslovne partnere dođite u naš restoran na fina i ukusna jela, od kojih posebno možemo izdvojiti janjetinu, vrhunska jela sa roštilja, teletinu ispod peke i mnoga druga. Uz prethodnu najavu pripremiti ćemo da Vas sve dočeka spremno. Tu su naravno i ostala jela prema Vašim željama i narudžbama.

Radimo i na Veliku Gospu, 15.08. od 10 do 21h.

Najavite se još danas na brojeve telefona: 01/6119-686, 098/477-830 (Branko Stojanović), 099/6119-686, 098/311-359. Radujemo se Vašem dolasku!

Čuveni i poznati restoran Trnjanka ima osobito zadovoljstvo i čast, prilikovam Vašeg posjeta i boravka u Zagrebu, ugostiti Vas, Vašu obitelj, prijatelje ili poslovne partnere i pružiti Vam nezaboravne užitke u vrhunskim jelima i pićima u hrvatskoj metropoli, Zagrebu.

Restoran Trnjanka također Vam nudi mogućnost organizacije manjih svečanosti i proslava kao i poslovnih sastanaka u posebnoj sali pri čemu je moguće napraviti posebne aranžmane.

Restoran ima vrlo ugodan ambijent, možete pronaći svoje mjesto u zatvorenom klimatiziranom prostoru ali isto tako uživati i na lijepoj vanjskoj terasi.

Parking mjesto osigurano, radno vrijeme restorana je svaki dan (uključeni i vikendi) od 10h do 24h.